logoBrother LC 123: een voordelige cartridge
Het zijn van die vervelende momenten: je bent druk aan het werk en plotseling geeft je printer niet meer thuis. Inkt op. Toen mij dat overkwam, baalde ik er wel een beetje van. Het werd mij duidelijk dat ik als freelancer toch echt een voorraadje printerinkt moest aanleggen. Maar vaak is dat een kostbare grap. Voor een Brother LC 123 cartridge ben je toch al gauw twee tientjes kwijt. Als je er dan vijf bestelt kost dat toch weer honderd euro. Dat zijn kosten die ik als beginnende zelfstandige nu eenmaal niet graag maak. En zeker niet wanneer ik weet dat het ook goedkoper kan. Dat laatste ontdekte ik bij Inktdruppel.nl. In het begin kon ik mijn ogen niet geloven. Een cartridge met zwarte inkt voor nog geen vier euro? Toch beloofde de productomschrijving goede kwaliteit. Bij bestelling van tien stuks was het helemaal voordelig, dat scheelde 0,55 eurocent per cartridge.

brother_compatible_-_lc-123-set_-_inktdruppel.nl_1

Snelle levering en prima kwaliteit

Mijn ervaringen achteraf? Ik was blij verrast over de snelle levering. De volgende dag kon ik alweer printen. De cartridge was direct klaar voor installatie en bleek prima te passen. Ook de kwaliteit valt me zeker niet tegen. Stuk voor stuk haarscherpe afdrukken, dus op dat gebied doet het huismerk zeker niet onder voor het A-merk. Over de levensduur kan ik nog niets zeggen, maar het feit dat ik er tien in huis heb geeft toch wel een geruststellend gevoel. Dankzij Inktdruppel.nl kan ik er weer helemaal tegen!

brother_compatible_-_lc123bk_-_inktdruppel.nl