zelfklevende raamfolie

Je hebt besloten dat je ook raamfolie op je ramen wil plakken? Goed nieuws! Er zijn tegenwoordig talloze opties als het gaat om dit bijzondere product. Zo is er zelfklevende raamfolie, verduisterende raamfolie en nog veel meer. Meestal wordt raamfolie ingezet voor de volgende doeleinden:

  • minder hitte in huis
  • zonsverduistering
  • als decoratie
  • om binnenkijken onmogelijk te maken
Modern

Waarom zelfklevende folie?

Het punt is dat wanneer je raamfolie gaat aanbrengen je zult merken dat het niet makkelijk is. Allereerst moet de folie precies op maat gesneden zijn en dat is knap lastig. Maar dan ben je er nog niet. Je moet het folie namelijk nog op het rijm lijmen. Dat moet heel precies gebeuren, anders komen er luchtbellen onder het folie. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat het je niet een hele dag kost. In dat geval is zelfklevende raamfolie heel prettig om mee te werken. Het folie plakt aan een zijde en is daardoor goed aan te brengen. 

Kwaliteit

Tips voor het aanbrengen

Let wel op: de zelfklevende rand kleeft heel erg sterk. Je kunt er dus amper nog vanaf komen als het per ongeluk aan je arm blijft plakken. Ook is het heel onhandig als je scheef plakt en de folie moet verwijderen want dat is amper te doen. Zorg er daarom voor dat het folie echt precies op maat is en breng het voorzichtig aan. Dit is absoluut een klus voor twee personen dus denk niet dat je het in je eentje wel kunt. Vraag altijd om hulp!