afslanken Venray

Vanaf het moment dat ik aan het afslanken in Venray ben begonnen, ben ik heel wat centimeters in omvang kwijt. Door middel van een Universal Contour Wrap, wordt er gezegd dat je gegarandeerd 15 centimeter bij de eerste behandeling kwijt raakt. Deze methode is als het ware een ontslakkingsmethode, waar iedereen van afvalt. Natuurlijk wilde ik dit ook een keer meemaken, want ondertussen pas ik geen enkele broek meer. Daarom heb ik mij opgegeven voor een behandeling bij Beauty Inc. Tijdens een 2,5 uur durende behandeling wordt je ingewikkeld met bandages die gedrenkt zijn in een speciaal concentraat, van onder andere dode zee extracten en verschillende natuurlijke mineralen. afslanken Venray

Meteen al resultaat zien door middel van afslanken in Venray

Een beetje sceptisch ben ik naar mijn eerste afspraak gegaan. Nadat zij mij hier hadden uitgelegd hoe deze behandeling in zijn werk ging, zijn zij mij gaan inbinden. Natuurlijk hebben zij mijn omvang, voor het inwikkelen, eerst gemeten. Na een uur werd ik weer uit de bandages gehaald en werd mijn omvang opnieuw gemeten. Ik heb wel twee keer gevraagd wat de uitslag was, want ik was inmiddels meer dan 10 centimeter omvang kwijt. Nog nooit heb ik in zo een korte periode, zoveel resultaat bereikt tijdens het afslanken in Venray.