Dsquared2 is een hoog kwaliteit merk

ARTURO is een herenmodezaak. ARTURO heeft exclusieve kledingmerken in het assortiment zoals, Dsquared2, Givenchy, Balenciaga, Valentino, Parajumpers, Kenzo.

Bij ARTURO staat de uitstekende service hoog in het vaandel en dat is ook de reden dat het bedrijf zo goed loopt. Alle merken zijn van hoogwaardig kwaliteit. Weet je niet wat je moet kopen, de werknemers in de winkel staan voor de klant klaar voor het perfecte advies.

In de winkel ARTURO in Nijmegen vind je het leukste personeel wat je kan voorstellen. Oprecht en gezellig, staat een kledingstuk je niet mooi, dan wordt dit ook gezegd.

Dsquared2

DSquared² is een Canadees modebedrijf van de Canadese tweeling Dan en Dean Caten. In het jaar 1991 besloten de broers samen naar Milaan te gaan om daar hun liefde voor mode te ontwikkelen.

Mijn ervaring

Ik was op zoek naar mooie schoenen, voorheen kocht ik altijd adidas schoenen, maar ik dacht bij mezelf van; waarom niet eens een keer wat anders. Ik ben gaan zoeken naar een bedrijf en ik kwam terecht bij ARTURO. Dit bedrijf heeft me een hele andere soort schoen laten passen dan dat ik normaal deed, maar ik ben erg blij met zo’n soort schoen. Door het ruime aanbod van schoenen heb ik de juiste schoen weten te bemachtigen.
Ik ben er van overtuigd dat de volgende schoenen mij blijven interesseren! Ik adviseer andere mensen om ook een kijkje te nemen bij de winkel!