vik vik3Een attractie boeken is een leuk idee voor elke kinderverjaardag, zo heb ik er ook een voor mijn nichtje gehuurd en ze hebben zich kostelijk vermaakt op het verjaardag feestje. Ik werd gevraagd door mijn zus of ik mee wilde helpen met het organiseren van het feestje, dit zou niet zomaar het dood normale feestje worden maar het moest wat uitgebreider worden. Ik ging hiermee akkoord natuurlijk want ik vind dit wel leuk om te doen en we gingen dus aan de slag, het leek me een leuk idee om een artiest of iets dergelijks als een clown in te huren voor het vermaak en om een heel groot springkussen te huren en dus gingen we op het internet op zoek en zo kwamen we bij de bovenstaande website.

Het bleek een goed idee

We bestelde het reuze springkussen en zagen ook een schoolbord vik2Volvo, dit is een auto die je helemaal kunt bekrassen en op tekenen en dat leek ons dus ook een leuk idee en dat bestelden we ook. Een attractie boeken is dus echt een leuk en origineel idee wel voor een verjaardag omdat het de kinderen echt bezig houd en ook bijzonder en leuk is. Ik vind het dan ook echt een aanrader aan iedere ouder en ik zeg, neem eens een kijkje op de site.