trouwfotograaf Delft

Ons huwelijk hebben wij door de trouwfotograaf in Delft vast laten leggen. Stefan Segers is ook een begrip in Zoetermeer en weet als geen ander de mooiste plekken te vinden om een shoot te maken. Ook weet hij de lichtinvallen van bepaalde zalen en weet zo jouw huwelijksdag vast te leggen. Leuk voor later, want deze kiekjes zijn zo mooi dat het net lijkt dat je er weer bent. Maar voordat deze beste man aan het werk gaat wil hij eerst weten wat precies de bedoeling is. Dit wordt tijdens een intake gesprek allemaal besproken.  trouwfotograaf Delft

Een super locatie

Tijdens dit gesprek werden zaken zoals de locaties, maar ook de stijl en sfeer die je wenst tijdens jouw bruiloft besproken, zoals Romantisch, klassiek, modern of bohemian. Wij hebben voor de romantische sfeer gekozen en voor de locatie laten wij ons verrassen, want daar weet de fotograaf in Delft meer vanaf.

Onze bruiloft was echt een bijzonder mooie aangelegenheid. Hoewel ik best wel zenuwachtig was of alles wel goed zal gaan, heb ik enorm genoten. Af en toe zag ik Stefan Segers tussen de mensen door lopen met zijn camera in de hand. Niet storend, op deze manier heeft hij geweldig mooie kiekjes kunnen maken.