1417006836.3 1417263795.9062 1426759130.7357Zelf heb ik het helaas op dit moment niet nodig maar de kiss geboortekaartjes blijft een plezier om naar te kijken. Het moment  dat mijn dochter geboren is hebben we daar ook de kaartjes besteld en de enthousiaste reacties wat we gekregen hebben was groot!

Via de website van Kiss kan je zonder problemen de geboortekaartjes bekijken die hun in de aanbieding hebben. Voor een vaste lage prijs worden de kaartjes zo gemaakt hoe dat je het hebben wilt. Voordat je definitief bevestigd ontvang je netjes een proefdruk zodat je kan bekijken of dat het zo gemaakt wordt als dat er besteld is.

Goede service verlicht een hoop!

Nu dat iedereen weet dat je bij kiss geboortekaartjes kan bestellen die bij iedereen wel in de smaak valt is het interessant om eens te kijken op de website van hun. Zo kan je het zelf zien dat er wel degelijk meer van kan maken dan een standaard kaartje. Voor zowel een jongen als een meisje zijn er verschillende kaartjes beschikbaar. De garantie die ik je kan geven is dat je bij hun op de website zeker weten kan slagen als aanstaande vader en moeder. Wij zelf hebben met de geboorte ook enthousiaste reacties gekregen, met name dat het kaartje precies past met de wensen die wij hebben!