beoordeling osseforth

rijbewijs bBen jij op zoek naar een goede en tevens goedkope rijschool? Dan moet je vooral dit artikel eens verder lezen. Ik heb hier zelf namelijk ook les gehad. Dit met succes kan ik jullie wel melden. Ik had namelijk zowel de praktijk als theorie de eerste maal behaald. Dit dus gedaan te hebben via Osseforth. Ik ben hun dan ook enorm dankbaar en daarom wil ik hun naam dan ook graag met jullie delen. Dit in de hoop dat hier ook iets aan hebben. Vandaar dat ik hier nog even dieper op in ga. Het halen van een rijbewijs b hoeft dus niet veel meer te kosten. Zo ken ik meerdere mensen die dit allemaal binnen drie maanden behaald hebben. Dit terwijl zij in die tussentijd twee weken op vakantie zijn gegaan. Zo las ik laatst dat de gemiddelde periode waarin iemand dit ‘papiertje’haalt zo’n zes maanden is. Toen ik dit las gaf ik mijzelf dan ook een schouderklopje. Natuurlijk had de instructeur van Osseforth hier ook een aandeel in. osseforth

 

Eenvoudig alles zelf regelen.

Wanneer je naar osseforth.nl gaat zul je zien dat de inschrijving binnen een paar stappen geregeld is. Zo hebben zij meerdere pakketten als het gaat om een rijbewijs b. Ik had in eerste instantie gekozen voor een lespakket van 30 lessen. Echter omdat ik in die periode vrij was, kun ik alle rijlessen snel achter elkaar plannen. 

beoordeling osseforthMijn instructeur was dan ook erg flexibel. Verder kon ik merken dat hij echt een “ouwe rot” was. De geduld en vertrouwen die hij uitstraalde hadden zeker een positief effect op mij. Dit is dan ook de voornaamste reden dat ik alles de eerste keer behaalde.