kunst tijdschriften

Al een tijd gaat mijn interesse uit naar alle soorten van kunst tijdschriften. Vooral de bladen waar de geschiedenis in wordt geschreven trekken mij bijzonder aan. Zo ben ik al een tijd op zoek geweest om de nodige informatie van het internet af te halen, maar op de één of ander manier trekt mij een blad, wat je vast kan houden, toch meer aan. Daarom heb ik mijn zoektocht voortgezet in winkels. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Uitgeverij De Muze. Hier verkopen zij zoveel literatuur, dat ik voorlopig nog wel even vooruit kan.  kunst tijdschriften

Een geweldig stripboek

Voor mijn verjaardag heb ik het stripboek Dada in Leiden gekregen. Hierin verteld de kunstenaar Barthel Brussee op een bijzondere wijze zijn verhaal. Ik zal niet vertellen hoe en wat precies, want dan is het niet leuk meer. Maar mocht je interesse hebben in het verhaal en andere kunst tijdschriften, dan kan je deze bij de Uitgeverij De Muze kopen. 

Christel Schollaardt en Marianne Oosterop zijn de oprichters van deze uitgeverij en zij hebben beiden een passie voor kunst, cultuur en uitgeverij. Zij weten als geen ander hoe zij het beste het publiek kunnen bereiken. Zij zijn actief op zoek naar makers om mooie projecten mee te realiseren en zij zijn net zo actief op zoek naar een publiek dat van deze projecten wil genieten.