Romika

RomikaTot voor kort had ik nog nooit gehoord van Romika, maar dat was voor mijn oma dit voor haar verjaardag vroeg. Zij wil er altijd graag modieus bijlopen, maar dan moet het wel comfortabel zijn. Voor haar verjaardag wilde ik daarom graag een paar kopen, want zelf kan ze niet meer zo makkelijk naar de winkel toe. Op internet bestellen gaat haar zelf niet zo goed af, want daar heeft zij geen verstand van. Daarom heb ik het voor haar gedaan en haar ermee verrast. Toen ik had besloten welke het gingen worden, heb ik direct de bestelling geplaatst. De volgende dag kreeg ik het pakket al binnen en heb ik het leuk ingepakt met papier erom en een strikje erop. Daardoor zag het er extra feestelijk uit en kon ik niet wachten om het te geven.

Voor herhaling vatbaar

Toen zij haar cadeau met de Romika sloffen erin uitpakte, kon ze haar geluk niet op. Ze heeft zelfs een paar tranen gelaten van blijschap, wat heel ontroerend was om te zien. Ik ben heel erg blij dat ik dit heb gedaan en zou zeker opnieuw bestellen bij Van Bommel. Vooral de snelheid waarmee het werd verzonden, was voor mij een groot pluspunt.