Sinds kort oefen ik een nieuwe hobby uit, ik zit onder zangles Nijmegen. Vaak kreeg ik al de opmerking dat ik wat met mijn stem moest doen, omdat deze zo mooi was. Verder dan een concert onder de douche kwam ik niet. Maar hoe vaker ik dit soort opmerkingen kreeg, hoe meer het mij aan het denken zette. Via het internet heb ik mij een beetje meer in verdiept om te kijken wat ik hiermee aan kon. Zo kwam ik op de site van Alfons Verreijt terecht, hij geeft les in Nijmegen volgens de VocalFeedback methode. Dit is een methode waarmee je je stem benaderd vanuit je vanuit je eigen gevoel en energie. 

Een zangtalent

Mijn eerste zangles in Nijmegen heb ik inmiddels gehad en ik moet zeggen het was zeer leuk en leerzaam. Tijdens de les kreeg ik verschillende tips waarmee ik aan de slag kon gaan. Ook draag je een koptelefoon om jezelf zo nog beter te horen. De opnames worden opgenomen en op deze manier kan je na het uur zingen, jezelf nog eens horen. Het leuke was ook dat je met een muziekinstrument wordt begeleid. Voor mij was dit een zeer leuke wending in mijn leven en ik hoop zo nog meer van mijn zangtalent te laten zien.