puppycursus Limburg

Vandaag ga ik samen met mijn vriendje naar de puppycursus in Limburg. Nadat de dokter tegen mij had gezegd dat ik meer moest gaan bewegen, dat dit beter voor mijn gezondheid zal zijn ben ik op zoek gegaan naar een hond. Behalve dat je van zo een beestje heel veel liefde kan krijgen, blijf je ook in beweging. Want zo een beestje moet er zeker een paar keer per dag uit. Via via kreeg ik een adres van een fokker waar net een nestje was geboren. Ik was wel op zoek naar een klein blijvend beestje, omdat ik een grote hond niet de baas kan zijn. Deze trekt waarschijnlijk hard aan de riem tijdens het uitlaten en dat zal niet bevorderlijk zijn voor mijn rug.  puppycursus Limburg

Hondenschool Venlo

Wat was mijn hondje enthousiast toen hij dapper het veld op liep bij de puppycursus in Limburg. Beetje nieuwsgierig begon hij aan de andere beestjes en de baasjes te snuffelen en toen begon de les. Als eerste werd geleerd dat jouw hondje een beetje naast je moest lopen aan de riem. Mijn hondje liep alle kanten op, behalve de juiste kant. Maar dat zijn beginners problemen en al snel had hij door hoe het wel moest. Inmiddels hebben wij de training met een goed resultaat afgerond en gaan wij aan de volgende lessen beginnen.