Ben je een heuse GTST fan maar lukt het je niet altijd om iedere avond op tijd voor de buis te zitten om de nieuwste aflevering te kijken? Dan kun je er ook voor kiezen de afleveringen die je gemist hebt gratis terug te kijken via RTL XL.

Gratis kijken of met een betaald abonnement

Het gratis terugkijken geldt voor afleveringen van de soap die al op televisie uitgezonden zijn maar die nog niet ouder zijn dan een week. Als je een van deze episodes wilt zien klik je op de foto die erbij staat en log je in. Daarna kun je gratis kijken maar krijg je wel reclame erbij. Als je liever zonder reclame wilt kijken of de beschikking wilt hebben over nog oudere afleveringen kies je voor een abonnement bij RTL XL. Bij het Premium abonnement dat je maandelijks betaalt kun je ook oudere afleveringen terugkijken en er zelfs voor kiezen om (delen van) nieuwe afleveringen te bekijken.

Nog meer te kijken

Als je naar de website GTST Live gaat kun je ook nog meer zaken bekijken die te maken hebben met de soap. Zo kun je kiezen voor de Meerdijk app maar ook spoiler informatie lezen, voorstukjes bekijken van nieuwe afleveringen of meer informatie lezen over je favoriete soapacteur of -actrice. Zo ben jij als trouwe fan altijd overal van op de hoogte.