Onlangs heb ik one by one winperextensions laten zetten bij: Kesnails & Lashes en wat ben ik daar blij mee. Ik wilde dit al zo lang doen omdat het er zo mooi uitziet. Tegenwoordig zien jij heel veel mensen die mooie lange oogharen hebben. deze zijn alleen vaak niet echt, maar hebben deze nep haren laten zetten. Vooral jonge meiden hebben deze vaak. Het voordeel ervan is ook dat het er altijd perfect uitziet. Er is geen mascara meer nodig, want het is voorzien van een kleur. De kleur kan zelf worden bepaalt. Of jij nou zwart wilt of bruin, alles is mogelijk.

One by one wimperextensions

Laat je ogen mooi uitkomen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor one by one wimperextensies. Naast de kleur, kan jij ook kiezen uit verschillende diktes, voor een krul of niet en de lengte. Sommige mensen willen een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dan wordt er vaak gekozen voor wat dunnere haren. Wanneer jij echt mooi jouw ogen wilt laten uitkomen dan zou ik voor wat dikkere haartjes gaan. Zelf heb ik gekozen voor een natuurlijke krul met wat dikkere haren en iets langer dan mijn eigen ooghaar. Het ziet er heel erg mooi uit. Wat ik erg fijn vind is dat ik er gewoon mee kan zwemmen en douchen. Het blijft heel erg goed zitten. Maak ook eens een afspraak bij deze zaak als jij dit ook wilt.