qmusic playlist

Sinds een paar maanden luister ik bijna elke dag naar de Qmusic playlist. De muziek die daar wordt gedraaid vind ik echt heel erg leuk. De meeste nummertjes zijn heel vrolijk en het zijn echt de laatste hitjes. Op die manier ontdek ik gelijk of een zanger of zangeres een nieuw nummer heeft uitgebracht. Ik vind het leuk om die uiteindelijk lekker mee te kunnen zingen. Ik doe dan ook hard mijn best om van een liedje het refrein een beetje onder de knie te krijgen. Op het werk heb ik een eigen kantoor, dus ik kan lekker hardop meezingen als ik dat zou willen. Ik moet zeggen dat ik dat ook regelmatig doe. Ik ben ervan overtuigd dat het goed is om muziek te luisteren tijdens het werken. Zo blijf je lekker vrolijk en gemotiveerd. Voor mij werkt het echt heel erg goed en daarom raad ik zeker aan om het ook eens te proberen.

qmusic

Zing ook mee met de Qmusic playlist

De reden dat ik steeds vaker naar de Qmusic playlist ben gaan luisteren, is omdat ik bij hen in de studio ben geweest. Dat was echt een hele leuke ervaring waar ik nog vaak aan terug denk. Waarom ik opeens de studio ging bezoeken is eigenlijk wel een grappig verhaal. Op een dag was ik toevallig naar Qmusic aan het luisteren. Normaal deed ik dat eigenlijk niet maar die dag wel. Er werd een prijsvraag gesteld en de prijs die je kon winnen was dat je een dag mee mocht kijken in de studio. Dat leek mij wel heel erg gaaf en daarom heb ik goed naar de prijsvraag geluisterd. Tot mijn grote verbazing dacht ik het antwoord te weten op de vraag. Ik belde de studio op met de hoop dat ik doorverbonden zou worden en de vraag mocht beantwoorden.

qmusic

Mijn favoriete radiostation

Tot mijn verbazing won ik uiteindelijk de prijsvraag en zo mocht ik langs in de studio waar de Qmusic playlist wordt gemaakt. Het was echt heel gaaf om mee te mogen lopen. Het is grappig om eindelijk de ruimte te zien waar alles gecreëerd wordt. De radiomakers waren allemaal heel aardig en ik mocht zelf ook nog even een stukje radio maken die dag. Sinds mijn bezoek aan de studio luister ik eigenlijk alleen nog maar naar Qmusic.