Snackmobiel.nl

Samen met een vriendin van mij heb ik de site Snackmobiel.nl bezocht. Wij wilden namelijk een frietkraam huren voor een verrassingsfeestje voor ons beste vriendin. De reden waarom wij een feest wilden geven, was omdat zij na drie maanden stage in het buitenland eindelijk weer thuis kwam. Wij hebben haar heel erg gemist tijdens die maanden. Zij had al haar vrienden en familie al lang niet gezien. Het leek ons dus erg leuk om haar te verrassen met een feest. Op het feest zou dan haar hele familie en al vrienden aanwezig zijn. De locatie hadden wij al geregeld, het ging namelijk plaatsvinden in haar achtertuin.

Snackmobiel.nl

Wij kiezen voor Snackmobiel.nl

Onze beste vriendin houdt heel erg van frietjes. Daarom hebben wij een frietwagen via snackmobiel.nl gehuurd voor haar. Al vanaf dat wij klein waren, eten wij vaak friet samen. wij zijn namelijk buurmeisjes en deden heel erg veel samen. Ik kan mij nog goed herinneren dat wij voor de eerste keer alleen patat mochten halen zonder onze ouders. Het leek ons daarom leuk om van ons feest een thema feest te maken. Iedereen moest iets aan wat met frietjes of snacks te maken had. Onze beste vriendin is namelijk ook helemaal gek op thema feestjes.

 Genoeg voor iedeeen

Omdat wij er zeker van wilden zijn dat er genoeg eten wat voor iedereen hebben wij een gastenlijst gemaakt. Het bedrijf wilden namelijk graag weten voor hoeveel mensen zijn friet moesten bakken. Daarnaast wilden wij graag dat iedereen twee snacks zou kunnen nemen. Nadat wij het aantal gasten hadden doorgeven, was alles geregeld voor het feest. Toen onze beste vriendin van het vliegveld naar huis reed, wist zij nog van niets. Pas toen zij de tuin in liep, snapte zij waarom wij zo geheimzinnig hadden gedaan. Het was een geslaagd feest en de frieten waren heel erg lekker.