Wanneer je een hond in huis gaat nemen, komt daar veel opvoeding bij kijken. De meeste mensen onderschatten dat heel erg. Zo weten ze ook niet dat de eerste 6 maanden van een puppy cruciaal zijn voor zijn verdere leven. Wanneer er in deze periode van een puppy een verkeerde manier van puppy training wordt gegeven, kan een puppy trauma’s en gedragsproblemen vormen. Door dat te voorkomen heeft Tinki een nieuwe puppy training samengesteld die er zeker voor zal zorgen dat problemen voorkomen zal worden en nog veel meer.

De beste hondenschool

De puppy training van Tinki is de beste online hondenschool van Nederland. Zo hebben ze ook in samenwerking met honden experts onder 10.000 hondeneigenaren onderzoek gedaan naar opvoeding van een puppy. Hier kwam steeds dezelfde 7 problemen naar voren, bij wel alle hondenrassen. Zo hebben de experts 2 jaar lang gewerkt om de ideale puppy training te creëren. Hier staan alle oefeningen, kennis en ervaringen in verwerkt. Zo komt iedereen de eerste 180 dagen makkelijk door.

Buiten de 7 problemen voorkomen, kan je met de puppy training nog veel meer. Zo staan er super veel tips en antwoorden op al je vragen, die kunnen opkomen in de eerste 180 dagen. Bijvoorbeeld dat je jouw puppy al in 3 dagen zindelijk kan maken.

Zorg als hondeneigenaar dat je voor de beste opties kiest, jij hebt op jouw hond de meeste invloed positief als negatief!

Korting

Wanneer je nu kiest om een puppy training van Tinki te nemen, krijg je vele extra’s, kortingen en levenslang toegang. Plus 4 extra gratis puppy boeken erbij. Om u te garanderen hoe zeker we zijn van de puppy training, geven we een 100% niet-goed-geld-terug garantie. Zo weet je zeker dat het geen miskoop is en is het zeker waard om het uit te proberen.

Zo zit in het pakket, 10 puppy boeken die alle informatie heeft die u nodig heeft voor de opvoeding, 75 video’s van trainingen en oefeningen van wel ruim 30 uur bij elkaar, super veel stappenplannen en antwoorden op al uw vragen en tot slot levenslang toegang tot de puppy training van Tinki. Zo heb je alles wat je nodig hebt om de eerste periode van je puppy de best mogelijke opvoeding, training en oefeningen te geven.  

De puppy training heeft alleen maar voordelen. Zo kun je op elke smartphone, tablet en/of laptop de puppycursus aan zetten. Zo hoef je nooit te haasten en kan je waar en wanneer je maar wilt, samen met uw puppy trainen en oefeningen uitvoeren. Dus wanneer u lekker aan het wandelen bent in het bos of gewoon in de tuin. Op elk moment van de dag is mogelijk met de puppy training van Tinki.

Denk goed na over de gevolgen, want een hond heb je voor gemiddeld wel 10 jaar. Je wilt deze jaren natuurlijk gelukkig zijn, samen met je hond. De hond is daarbij wel elke dag bij je! Een goed opgevoede hond is wat elk baasje wilt, toch?