daf huren

Rijden in een Daf is een fantastische ervaring en het is heel leuk om een keer een Daf huren tour te organiseren met vrienden of familie. Maar hoe organiseer je nu een Daf tour? In dit artikel leggen wij het je uit.

Zelf touren

daf huren

Je hoeft natuurlijk niet samen met anderen te touren; je kunt er ook alleen op uit! Er zijn verschillende bedrijven waarbij je een Daf kunt huren. Hiermee kun je vervolgens zelf een mooie omgeving verkennen, zoals de Veluwe. Het is natuurlijk ook leuk om je partner en kids mee te nemen.

Samen met familie of vrienden

Als je eens iets anders wilt doen tijdens een familie- of vriendendag, is een Daf tour zeker een aanrader! Bij verschillende bedrijven kun je Dafs huren. Vervolgens kun je de tour volgen die je zelf hebt samengesteld of je kunt een tour van het verhuurbedrijf volgen. Om de dag helemaal compleet te maken kun je het einde van de tour afsluiten met bijvoorbeeld een lunch, diner of barbeque.

daf huren

Team versterken

Het is ook heel leuk om Dafs te huren met het gehele team van je werk. Dit is een vorm van teambuilding die waarschijnlijk iedereen wel ziet zitten. Een heel nieuwe ervaring en nog gezellig ook! Tijdens de Daf tour kun je diverse teambuilding opdrachten doen om het team te versterken.