Vandaag post ik alweer mijn vierde bericht – en inderdaad heb ik iets te ‘vieren’. Namelijk het feit dat ik as we speak dit artikel typ op mijn gamen laptop, een waarover ik zeer, zéér tevreden ben. Als fervent gamer schafte ik enkele jaren terug deze speciale notebook aan – maar het ging hier niet alleen om privégebruik, ook voor zakelijke doeleinden wilde ik het gaan gebruiken.

Dagelijks gebruik van de op maat gemaakte notebook

Voor mijn werkzaamheden ben ik bijna dagelijks bezig met het ontwerpen in informatie en energie vretende programma’s en zoiets wil je gewoon echt niet op een reguliere computer doen. Je hebt daar echt een snelle processor en bovendien een echt goede videokaart voor nodig en ik had nog wel meer eisen waardoor ik uitweek naar een voor het gamen ideale computer. Die blijkt dus multi-inzetbaar te zijn!

21

Vandaar dus dat ik mijn lezers wilde wijzen op BTO, het bedrijf dat onder hetzelfde merk haar computers uitbrengt. Zij heeft enkele typen verschillende soorten en geheel zelf samen te stellen laptops en notebooks in het assortiment, die voor allerlei uiteenlopende doeleinden uitermate geschikt zijn. De P serie en de X serie zijn ideaal voor gamers en voor designers en daar ben ik mij dus natuurlijk op gaan richten. Aan dit artikel toegevoegd een afbeelding van de drie types die er zijn.

10

Het leuke is dat je deze zo kunt customizen als je zelf wilt, je kunt er naar hartenlust aan toevoegen of van verwijderen wat je niet wilt hebben. Dat betekent dat je altijd de beste laptop voor jezelf kunt ontwerpen en dat deze door BTO in productie wordt genomen, tegen een bovendien zeer schappelijke prijs!

18