nl_logo

TL lampen tref je in vele werkruimtes aan. Binnen bedrijven is het dan ook een van de meeste gebruikte vormen van verlichting. In woningen heeft deze soort verlichting plaats gemaakt voor andere vormen van verlichting die meer warmte bieden. Bedrijven kijken dan ook liever naar de prijs, die deze vorm van verlichting dan ook voordelig maakt.

Op de website van Lamp Direct tref je verschillende soorten lampen aan, van een LED Tube tot aan een T5 lamp. En, van een T12 lamp tot aan een T2 lamp. Je treft er tevens de T8 lampen en ook de noodverlichting lampen ontbreken niet in de webwinkel van een van de grootste online aanbieders in lampen en led lampen in Nederland: Lamp Direct.

lumilux-t8

Bekijk eens de website van Lamp Direct voor deze en nog veel meer lampen die op hun website verkrijgbaar zijn. Van dit soort lampen bieden ze een assortiment aan van 694 lampen in totaal. Deze lampen zijn er dan ook in verschillende soorten kleurtemperaturen.

Philips TL-D Super 80 36W 840 - 120cm

Led lampen voor een lage prijs

Deze lampen zijn tegen een voordelige prijs online beschikbaar via de webwinkel van Lamp Direct. Je krijg niet alleen de garantie dat je de laagste prijs hebt, maar ook geldt dat hoe meer je bestelt hoe minder je hoeft te betalen. Verder bieden ze ook een 24-uurs levering. Op deze manier krijg je de meeste producten al binnen 1 werkdag thuis bezorgd.