Relatiegeschenken4you

Tassen behoren tot de beste marketing tools om een bedrijf te promoten. Ze worden door veel mensen gezien, hebben een groot drukoppervlak en zijn praktisch bruikbaar. Zomaar enkele redenen waarom tassen een zeer goed promotiemiddel en relatiegeschenk is. Een sterk opkomende de trend onder de tassen is de opvouwbare tas. Tassen die je kunt opvouwen tot een klein pakketje en daarna handig in de jaszak, fietstas of handtas kunt opbergen.

Groot aanbod

Kenmerken van opvouwbare tasjes

  1. Gemaakt stevig en machine wasbaar materiaal. De meeste opvouwbare tasjes zijn gemaakt van non woven materiaal of nylon. Non woven materiaal is wat goedkoper en nylon is een stuk sterker. Beide prima materialen om boodschappen in te vervoeren.
  2. Je kunt de tassen opvouwen waardoor het een heel klein pakketje is en dan sluiten met een drukknop of touwtje. De tas is daardoor overal mee te nemen.Erg handig om standaard mee te nemen. Het neemt niet veel ruimte inkun je dus altijd bij de hand hebben.
  3. De tassen zijn herbruikbaar en daardoor een milieubewuster alternatief dan de plastic tassen.
  4. De tassen kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of ontwerp, zo maak je van je relatiegeschenk tegelijkertijd een reclamemiddel. Iedereen op straat ziet jouw logo of bedrijfnaam.
  5. De tassen zijn aantrekkelijk geprijsd. Deze stevige handige gebruiksartikelen zijn niet duur en kun je dus voordelig inzetten bij veel evenementen.
  6. De doelgroep is zeer breed. Iedereen moet boodschappen doen en nadat er een verbod op gratis plastic tassen is gekomen is dit een geliefd cadeau geworden om te ontvangen.

De opvouwbare tasjes zijn er in vele kleuren en modellen en van verschillende materialen. Voor bijna elke klanten wens of budget is er wel een tas te krijgen. Er zijn tasjes met apart etui, tasjes die opgevouwen een leuke vorm hebben en tasjes met een koord waardoor je ze kunt ophangen. Laat ons uw wensen weten en wij zoeken er de passende opvouwbare tas bij.

Top kwaliteit