Bus huren

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in autoverhuur in Capelle aan den IJssel? Dan zijn er verschillende zaken waar je op moet letten. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een auto of een busje wilt huren. Het kan zijn dat je een dagje weg gaat, iemand moet ophalen of wegbrengen, gaat verhuizen of een aantal spullen moet vervoeren. Voordat je een auto huurt, is het een aanrader om eerst een aantal zaken goed te bekijken. Wij geven je wat tips.

Autoverhuur Capelle aan den IJssel

Tip 1: Kies voor verzekerde autoverhuur in Capelle aan den IJssel

Kies voor verzekerde autoverhuur in Capelle aan den IJssel. Meestal is een huurauto via het verhuurbedrijf verzekerd. Wij raden je aan om dit wel goed te checken, zodat je goed weet waar je voor bent verzekerd. Soms biedt een verzekering via het verhuurbedrijf een minimale dekking. Het is dan verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten. Bij Secuur Autoverhuur B.V. huur je een auto, bestelbus of verhuiswagen voor een voordelige prijs en met een autoverzekering en ANWB Europa dekking.

Secuur Autoverhuur

Tip 2: Check de voorwaarden

Check altijd de voorwaarden voordat je iets tekent. Bekijk of het is toegestaan om meerdere bestuurders in de auto te laten raden. Ga ook na welke voorwaarden er aan de bestuurders worden gesteld, zoals de minimumleeftijd of hoe lang je al een rijbewijs hebt.

Tip 3: Bekijk ook wanneer je de huurauto moet betalen

Het kan zijn dat je de huurauto moet betalen als je deze ophaalt, maar het kan ook dat dit pas is als je deze terugbrengt. Bij veel verhuurbedrijven kun je alleen een auto huren met een creditcard. Bij Secuur Autoverhuur is dat niet zo. Hier kun je een auto huren zonder creditcard. Dit is dus handig als je geen creditcard hebt. Je kunt het verhuurbedrag pinnen.