basic fit Hoofddorp

Een aantal weken geleden ging op op het internet op zoek naar basic fit Hoofddorp omdat ik graag wilde werken aan mijn persoonlijke fitnessdoelen. Ik had al voor een langere periode zelfstandig in een sportschool getraind maar het lukte mij niet om van die overtollige kilo’ saf te komen. 

Terecht gekomen op de website van PhysIQ 

Toen ik op het internet op zoek ging naar basic fit Hoofddorp kwam ik nadat ik een tijdje had gezocht terecht op de website van PhysIQ. PhysIQ bestaat uit een gedreven en gepassioneerd team van personal trainers die allemaal zeer veel kennis en ervaring hebben op het gebied van voeding en fitness.. Naast de personal training die zij aanbieden biedt PhysIQ ook hulp met het verbeteren van de mentale kracht wanneer je slecht ‘’nee’’ kunt zeggen, moe bent omdat je slecht slaapt of wanneer je regelmatig stress ervaart. Voor het verbeteren van de mentale kracht biedt PhysIQ groepsworkshops en persoonlijke screening aan om hier samen aan te werken. De balans tussen de mentale en fysieke kracht is namelijk erg belangrijk.

basic fit Hoofddorp
Processed with MOLDIV

Een kennismakingsgesprek met een van de personal trainers

Voordat je van start gaat met trainen zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden met een personal trainer. Tijdens dit gesprek worden de persoonlijke fitness doelen in kaart gebracht. Ook zal er uitgebreid gepraat worden over het voedingspatroon en al de personal trainer na afloop een voedingsschema opstellen die is gebaseerd op de webhosting die de cliënt lekker vindt. Ik sport hier nu een aantal weken en ik ben al erg veel kilo’s afgevallen en ik voelde mezelf een stuk fitter en geoxnef. Daarom ben ik ook erg tevreden over basic fit Hoofddorp bij PhysIQ.