Een borstvergroting ondergaan is nu eenmaal iets waar je erg goed over na moet denken. Het is namelijk niet iets wat je “zomaar” even doet….

kv_ill_borstvergroot

Zo baalde mijn vrouw steeds weer van het feit dat ze maar geen leuke bh kon vinden in haar maat. Haar borsten zijn wat dat betreft niet groot,echter ben ik er tevreden mee wat ik haar ook steeds weer zeg. Zelf is ze erg onzeker hierdoor geworden en heeft al vaker aangegeven dat ze graag een borstvergroting wilt hebben. In de eerste instantie vind ik dit persoonlijk niks aangezien ik in ieder geval al tevreden ben met mijn vrouw. Zij wilt dit niets liever ondergaan zodat ze niet meer onzeker hoeft te zijn. Doordat ik haar graag weer wilt zien genieten hebben we er samen voor gekozen om te zoeken naar een kliniek die dit kan uitvoeren. Vindt het wel belangrijk dat het een kliniek dient te zijn waar je ook een prettig gevoel hierdoor krijgt.

dual-plane-zij

Genoeg te vinden op het internet

Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken. Hier kan je toch discreet en gemakkelijk een kliniek vinden om deze ingreep te ondergaan. Zoals ze het zelf zegt: Het hoeft niet veel als ik me maar goed voel….

Met deze gedachten zijn wij gaan zoeken op het internet en terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven. Hier hadden we direct een prettig gevoel bij waardoor we telefonisch contact hebben gezocht. Met een trillende stem heeft mijn vrouw een afspraak gemaakt om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bezoekje gehad

Zo hebben wij vorige week deze afspraak gehad bij de kliniek. Ik merkte natuurlijk aan mijn vrouw dat ze onwijs zenuwachtig was, echter gaf het haar wel een soort van goed gevoel dat er een kliniek gevonden is die haar wellicht kan helpen. Tijdens deze afspraak werd er naar haar borsten gekeken. Doordat ze naar haar borsten kijken en voelen kunnen ze goed zien of dat er voldoende huid is om deze ingreep te ondergaan.

Behandeling ondergaan!

Doordat ze toevallig van de week nog plek hadden heeft mijn vrouw volmondig ja gezegd! Nu dat ze de kans krijgt wilt ze het niet zomaar voorbij laten gaan….. Zo heeft ze begin deze week de ingreep gehad en mijn laten verbazen! Ik had totaal niet verwacht dat een borstvergroting iemand zo’n goed gevoel kan geven. Al met al heb ik een vrouw die een stuk minder onzeker is en ook echt weer durft te stralen in het leven!