Ik heb de site van Bouw-handel ontdekt voor een opdracht van een goede kennis van mij. Zijn vrouw gaat in de garage een hondentrimsalon starten. En nu help ik mee om deze om te toveren tot salon. Hier komt een hoop bij kijken als het gaat om water en elektriciteit. Echter is dit niet het enige. Want ook ontbreek er daglicht. En als het even kan mag er ook wel wat extra ventilatie komen. En dus ben ik aan de slag gegaan om op zoek te gaan naar lichtkoepels.

Een lichtkoepel die kan ventileren

Bij Bouw-handel ben je aan het juiste adres voor diverse soorten lichtkoepels, ook kun je ervoor kiezen deze door deze firma te laten monteren. Gelukkig kan ik het zelf prima in orde maken en is dit in dit geval niet nodig, maar deze optie wilde ik wel graag vermelden omdat dit iets zegt over de service en diensten. Enfin, de vrouw van mijn vriend heeft haar gewenste lichtkoepel besteld en toen deze binnen was heb ik die voor haar gemonteerd. Ze heeft gekozen voor een lichtkoepel die ook nog eens kan ventileren. Zo kun je een frisse lucht maken als je bijvoorbeeld de ruimte wilt laten afkoelen. En niet te vergeten de lichtinval die nu echt prima is! Het scheelt echt erg veel en zorgt ervoor dat de ruimte voor de salon wordt vergroot. Kortom, een tevreden klant voor dit bedrijf.