breingoed

breinVandaag ga ik het over Breingoed hebben omdat deze praktijk mijn zoontje echt heel erg goed geholpen heeft. Deze praktijk geeft trainingen, speciaal voor mensen met ADD of ADHD. Tijdens deze trainingen worden er fragmenten afgespeeld, deze fragmenten worden vervolgens op stop gezet. Op het moment dat het fragment op stop gezet wordt moet het brein corrigeren. Doordat het brein zich tijdens het kijken van de fragmenten corrigeert zal dit ook in het dagelijks leven zo gaan. Doordat dit zo zal gaan wordt het kind rustiger, dit puur omdat de hersenen corrigeren.

goedHij wordt er al rustiger van!

Ik kwam zelf bij deze praktijk uit dankzij een goede vriend van mij. Zijn zoontje heeft ook last van ADHD en net als bij mijn zoontje had de directe omgeving hier regelmatig last van. Mijn goede vriend wilde hier toen iets aan doen. Hij ging het internet op en hij kwam vervolgens uit op de website van Breingoed, hier las hij zich in en uiteindelijk nam hij contact op. Sinds zijn zoontje naar deze trainingen gaat zit hij veel beter in zijn vel en hij is nu ook een stuk minder druk. Mijn zoontje is pas geleden voor het eerst gegaan en ik merk nu al verschil.

breingoedDit zorgt voor veel rust!

Mijn zoontje gaat inmiddels al een tijdje naar de trainingen en we merken nu echt dat hij veel rustiger wordt. Op school presteert hij bijvoorbeeld een stuk beter en ook in huis is het nu veel rustiger. Dit is in de eerste plaats erg fijn voor hem maar natuurlijk ook voor ons.