Cosmetize ontwikkelt private laber eye brow geheel op eigen design en op maat wanneer u bestelt vanaf 10.000 stuks. U heeft de keuze uit drie kleuren en speciaal voor de klant is er de mogelijkheid een eigen design te ontwikkelen. Samen met u kijken ze naar het beste resultaat.  Wanneer u liever een in-house-formulations wil, kan dit natuurlijk ook. Door het grote aanbod is er voor ieder zeker wat wils. Cosmetize is een full service producent voor diverse luxe salons, merken en private label brands.

Wenkbrauw wax en wenkbrauw gel

Het bedrijf heeft een grote verscheidenheid aan verschillende potloden, pomade, gel en wax voor de wenkbrauw. Daarnaast kunnen alle eigen ideeën omgezet worden naar producten. Door een goed team met een unieke kijk op ontwikkelingen en trends, is Cosmetize toonaangevend in deze branche en niet te missen wanneer u op zoek bent naar uw eigen gel, wax of pomade voor uw eigen merk.

Adviesgesprek?

Heeft u een beginnend merk en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan met een van de ontwerpers en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Er is altijd optimale aandacht voor de kosten en de kwaliteit van het product. Daarnaast kunt u uw eigen logo aanleveren en uw product op maat laten maken.

Met een grote productiecapaciteit in heel Europa kan er snel geschakeld worden en is er altijd een garantie van hoogwaardige kwaliteit. Tot snel!