Mijn zusje en ik hebben altijd in de vakantie zin om ergens heen te gaan. Shoppen vinden we ook altijd erg leuk maar meestal komen we daar altijd mee op het laatste moment. Daarom hadden we nu ruim op tijd een offerte aangevraagd bij IetsDoenOfferte voor een dagje weg naar een wellness. We kregen twee offertes terug en daar waren we erg tevreden over. We hebben daar de dichtstbijzijnde van uit gekozen, dan hebben we ook niet veel reiskosten.

groepsuitje high-tea1 logo_top

Genieten in het water

Eerst hebben we heerlijk genoten in het zwembad en zijn we later de sauna in gegaan. Ik vind het altijd heel erg lekker om in een sauna te zitten, even lekker nergens aan denken en even rustig genieten.

Na lekker genoten te hebben in het water en in de sauna zijn we lekker gemasseerd. Ik heb nog nooit zoveel genoten van een heel leuk dagje weg met mijn zusje. We hebben nu al afgesproken dat we vaker leuke dingen gaan doen met elkaar. Als we nog een keer een dagje weg gaan ga ik sowieso weer een offerte aanvragen. Het is makkelijk, fijn en je kan ook nog eens de goedkoopste offerte vinden.