Vandaag ga ik het met u hebben over een dagje wellness. De bedoeling was om tot rust te komen. Ik had gehoord dat je bij de Thermen een ontspannen dagje wellness kon boeken. Je kunt er zelfs overnachten. De Thermen beschikt over een breed arrangement en ook verleend de thermen vele diensten. Zie hieronder het arrangement en de verleende diensten:

  •  Sauna’s
  • Beauty experts
  • Warme baden
  • Koude baden
  • Stoombaden
  • Bubbelbaden
  • Zwembaden
  • Hammam beleving
  • Lomi Lomi massage

De  overige wellness arrangementen kunt u op de website zien. Ook wordt er op de website een prijzenkaart weergegeven met de daarbij behorende voordeelacties.

Mijn dagje

Mijn wellness dagje was zeer geslaagd afgelopen. Ik heb de hele dag genoten en was fraai tot rust gekomen. Ik had echter niet beter kunnen wensen. Na een heerlijk etentje in een warm bad, mooier kon het niet zijn. Uiteraard was de overnachting heerlijk afgelopen dankzij de luxe en verzorgde kamers. Dankzij de samenwerking met een ander hotel hebben zij een arrangement die echt compleet is. Het is een geweldig arrangement, van sushi tot aan massage. Je kunt dit arrangement op de website bekijken.

Baden

De baden waren heerlijk. Je hebt bij de Thermen stoombaden, bubbelbaden, koude baden, warme baden en zwembaden.  Ik heb van alle baden kunnen genieten. Het Turkse stoombad wat heel gezond voor je is, is een echte aanrader. Ik heb mijn weerstand uiteraard verbeterd dankzij de stoombaden en sauna’s! Op de website vind je veel meer informatie. Het is een echte aanrader!