logoDansen Eindhoven, kan gedaan worden in de dansschool te Eindhoven: SEP. In deze dansschool staat het hebben en het delen van plezier centraal. Ben je ook zo benieuwd hoe dit er bij deze dansschool aan toe gaat? Neem dan eens een kijkje op de website van SEP en meld je alvast aan voor een proefles, via het invullen van hun contactformulier. Zo gepiept, en voor dat je het week volg je een les in yoga of een les in burlesque.

HaymakersJig

Wist je trouwens dat je bij SEP ook terecht kan voor het volgen van een les in groep fitness? Dan doe je allerlei fitness inspanningen samen met groepsgenoten op de maat van de instructeur of instructrice wat vrij pittig kan.

COLLECTIE_TROPENMUSEUM_Dansschool_Akademi_Seni_Tari_Indonesia_(ASTI)_TMnr_20018468

Share the fun

Mag ik deze dans van u? Deze vraag zul je wellicht krijgen indien je lessen volgt bij de dansschool SEP, die ook online te bezoeken is via hun website SEP Online.nl. Zij bieden van yoga lessen tot lessen in burlesque. Wist je dat je vandaag nog een positieve draai kunt geven aan die goede voornemens? Want, wat dacht je er namelijk van om een gratis en geheel vrijblijvende proefles aan te vragen? Ze zijn je bij de dansschool SEP in Eindhoven vervolgens graag een van hun lessen volgen. Bij deze dansschool staat een team van gemotiveerde en enthousiaste mensen, die jou helpen het maximale uit je kunnen halen.