stadswandeling amsterdam

stadswandeling amsterdam

 

 

 

Afgelopen maand had ik alweer een vierjarige relatie met mijn vriendin. Een weekendje Amsterdam stond op de planning, om het te gaan vieren. Natuurlijk wilde een aantal leuke activiteiten gaan uitvoeren met mijn vriendin. Ik nam een kijkje op het internet, binnen no time kwam ik terecht op de website flocqs.nl. Op deze website stonden vele leuke activiteiten, die wij konden gaan uitvoeren, waaronder een stadswandeling amsterdam. Een stadswandeling amsterdam sprak mij enorm aan. Beide vinden wij het leuk om lekker te wandelen. Zodoende ging ik een aantal recensies lezen van mensen, die deze stadswandeling hadden uitgevoerd. Alle recensies waren zeer positief. Na het lezen van de recensies besloot ik om deze stadswandeling, met mijn vriendin uit te gaan voeren!

Stadswandeling amsterdam was echt een leuke ervaring!

Tijdens de stadswandeling hebben wij alle mooie plekken van Amsterdam bekeken. Het was heerlijk hand in hand met zijn tweetjes lopen, door de prachtige stad Amsterdam. Wij hebben vele plekken gezien, waaronder het Anne Frank huis, de Wester kerk, en de Amsterdamse grachten. Het was een heerlijke avond en beide hebben wij genoten van het weekendje weg. Een weekendje weg naar Amsterdam is zeker voor herhaling vatbaar. In Amsterdam kun je van alles beleven. Wil jij er even tussen uit alleen of in gezelschap? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de website van flocqs!

Wandelen Anne Frank