Beton cire is een trendy product bij nieuwe appartementen en huizen. Beton cire is een stuc voor muren, vloeren en meubels. Met beton cire kun je ervoor zorgen dat je huis stijlvol ingericht kan worden. Beton cire is makkelijk aan te brengen en gaat lang mee. Beton cire is ook waterbestendig en krasbestendig, waardoor het goed toepasbaar is in badkamers. Zeer voordelig dus. Doordat beton cire een trendy product is, zijn ze in verschillende kleuren en tinten te bestellen. Beton cire kleuren garanderen dat je huis een stijlvol sfeer heeft. Beton cire kan besteld worden in de kleur grijs, zwart, wit, antraciet, grafiet en veel meer.

Richt je huis in met betonlook verf

Betonlook verf is een uniek type verf die voor een prettige sfeer in je huis kan zorgen. Betonlook verf kan op muren, vloeren, meubels en plafonds aangebracht worden. Doordat betonlook verf in verschillende ruwheid en kleuren komen, kun je creatief zijn. Betonlook verf is geschikt voor verschillende types van ondergrond en materialen. Denk bijvoorbeeld aan badkamers, huiskamers, slaapkamers, zolders of buitenshuis. Betonlook verf is aan te schaffen in de kleuren zwart, wit, grijs, bruin, blauw, groen, rood en geel. Betonlook verf kan eenvoudig aangebracht worden en vergt dus weinig moeite. Met betonlook verf creëer je een unieke sfeer in je huis of appartement.

Je huis creatief inrichten met kalkverf

Kalkverf wordt vaak gebruikt en toegepast in creatieve omgevingen. Dat komt doordat de plekken met kalkverf vaak esthetisch ingericht zijn. Kalkverf kan dus artistiek gebruikt worden. Kalkverf wordt gemaakt uit kalk en water. Dat zijn dus twee natuurlijke producten. Er worden geen kunstmatige of synthetische stoffen gebruikt. Daarom is kalkverf duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast is kalkverf geschikt voor in de badkamer, omdat het bestendig is tegen schimmel. Daarnaast heeft kalkverf een uniek kenmerk, namelijk de zachte kleuren. Omgevingen die geverfd zijn met kalkverf, kunnen als wolkachtig en luchtig ervaren worden. Daarmee geef je je huis of appartement een gezellige sfeer. Kortom, een interessante verf voor een creatieveling.