Ja ook mannen verven hun haren! Ikzelf begin nu aardig te merken dat ik grijs wordt. Iets waar ik niet op zit te wachten is dat wel. Doordat ik op het internet heb gezocht naar Haar kleuren Reeuwijk ben ik terecht gekomen op de website van Kapperreeuwijk.nl. Hier werd het duidelijk voor mij dat hun een stuk voordeliger zijn als dat je elders vinden zal.  Het voordeel is dat ik volgende week werkzaam ben ik Reeuwijk waardoor het maken van een afspraak ideaal is!mkappers

Wat ik prettig vind is dat hun brede openingstijden hebben waardoor ik een afspraak kan maken na mijn werk. Zo mis ik geen vrije dagen welke ik voorheen altijd heb moeten nemen. Nu moest ik natuurlijk nog kijken welke kleur ik gebruiken wil. Het gaat mij er met name om dat er geen grijze haren meer te zien is. Haar-kleuren-Reeuwijk

Bij M kappers kan je terecht voor meerdere dingen dan alleen je haren verven. Het op laten maken van de bruid tot aan het bijknippen van punten is bij hun mogelijk. Hier nemen ze de tijd voor zodat je er ten aller tijde netjes uit blijft zien! Door te zoeken naar Haar kleuren Reeuwijk ben ik trouwens terecht gekomen bij hun op de website. Telefonisch contact gezocht en mijn afspraak voor volgende week dinsdag staat gereed! Nu nog bedenken welke kleur het gaat worden.