code 95

code 95Vandaag ga ik het hebben over code 95. Dit heb je nodig om in een vrachtwagen of bus te mogen rijden. Dit is zelf niks voor mij maar ik heb mijn broer hier regelmatig over gehoord.

Hij zit al een tijdje zonder werk omdat er in zijn branche weinig werk is. Zijn diploma’s zijn daardoor minder waard en daarom is die opzoek gegaan naar een ander soort baan. Hij wilde dus altijd al vrachtwagenchauffeur worden en hij besloot om hiervoor te gaan. Na zijn eerste sollicitatie kwam hij erachter dat het noodzakelijk is om je code 95 te halen. Dit bedrijf vertelde hem ook dat hij het beste kon lessen bij rijschool Dekker. Dit is de oudste rijschool van Nederland en zij hebben een erg hoog slagingspercentage. Ik wilde hier wel lessen en daarom besloot ik om een kijkje te nemen op de website voor meer info. De website zag er erg goed uit en daarom besloot ik om contact met ze op te nemen. Na dit telefoongesprek maakte we een afspraak.

code 95 halenHij heeft nu werk!

Inmiddels heeft de afspraak al plaatsgevonden. Hij besloot om te lessen bij dit bedrijf en dat was een erg goed idee. Hij heeft de lessen inmiddels al gehad en hij is zelfs in een keer geslaagd. Dit heeft hij zeker te danken aan deze rijschool en inmiddels is hij zelfs al aangenomen. Hier is hij erg blij mee want hij heeft eindelijk weer een baan. Ook nog eens een baan die hij erg leuk vindt.