Invoice factoring

Invoice factoring Invoice factoring is iets wat ik het afgelopen halfjaar voor het eerst ben gaan gebruiken. Inmiddels weet ik precies hoe het werkt en kan ik het jou ook zeker aanraden. Er is namelijk heel erg veel mogelijk en daardoor past het ook sowieso bij jou. Zelf werk ik nu alweer 3 jaar als freelancer en ik vind mijn werk erg leuk. Wat ik altijd al minder leuk vond, waren alle facturen waarmee ik om moest gaan. Soms betaalden mensen niet op tijd en dan wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik moest doen. Vaak stuurde ik dan een herinnering, maar dat hielp niet altijd. Een keer heb ik zelfs een incassobureau moeten inschakelen voordat de betaling gedaan was.

Gebruik jij al invoice factoring?

Invoice factoring

Nu ik invoice factoring gebruik heb ik deze rompslomp gelukkig nooit meer. Hiermee geef ik namelijk uit handen en weet ik zelf zeker dat ik het geld altijd binnen 24 uur op mijn rekening heb. Het is namelijk zo dat bij deze manier van facturatie ik mijn rekening indien en zij deze uitbetalen waarna zij de rekening zelf gaan innen bij de debiteur. Hoe dit proces verloopt kan ik online allemaal inzien en zo weet ik ook precies hoe lang iedereen erover doet.

Echt een aanrader!

Ik kreeg de tip om invoice factoring te gaan gebruiken van een goede vriend. Hij is ook zelfstandig ondernemer, maar heeft veel meer ervaring met dit soort dingen dan ik. Regelmatig als hij langskomt wisselen wij tips met elkaar uit en daar was dit er eentje van. Toen ik op de website van Finqle ging kijken, vond ik veel informatie. Uiteindelijk heb ik nog gebeld met een medewerker om mijn vragen te stellen en toen heb ik meteen gekozen om dit te gaan gebruiken. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van en ik kan het jou ook aanraden!