Workshop fotografie

Een fotografie workshop kan je foto’s naar een hoger niveau tillen. Elke workshop richt zich op andere aspecten binnen fotografie. Hoe je je camera het beste in kan stellen, waar je wel en niet moet staan in verband met het licht of welke omgevingen het meest geschikt zijn voor welke soort foto. Daarnaast zijn er ook cursussen die verder gaan. Wil je meer leren op het gebied van modellen- en glamour fotografie? Dan is The New PhotoSchool iets voor jou.

Belichting

Fotografie workshop van twee namen

The New PhotoSchool is opgericht door twee top fotografen Toonen & Wientjens. Al 25 jaar werken ze samen, zowel in hun studio in Arnhem als op locatie in het binnen- of buitenland. Hun werk is hierbij ook terug te vinden in onder andere bekende mannenglossy’s als Playboy, FHM, Maxim en Panorama. Tijdens deze workshop krijg je dus te maken met jaren aan kennis en ervaring en die delen ze met jou. Door de kleine groepen krijgt ieder genoeg tijd en ruimte om zelf mooie foto’s neer te zetten.

Professioneel

De cursus

De fotografie workshop bestaat uit drie intensieve dagen. In deze dagen leer je van alles op over belichting, poses, het werken met een model en nabewerking van je gemaakte foto’s. Kortom, het hele proces komt aan bod. Hierbij werk je natuurlijk met professionele modellen en makeup artiest.

De workshop is voor ieder die van fotografie houdt en daar meer uit wilt halen. Dit geldt voor zowel de beginnende fotograaf als professional die zich verder wilt specialiseren. Naast de driedaagse cursus is het ook mogelijk om voor een andere workshop te kiezen. Elk heeft een ander thema, maar uiteindelijk ga je naar huis met nieuwe kennis en natuurlijk prachtige foto’s. Mocht je nieuwsgierig zijn of meer informatie willen over de mogelijkheden. Bekijk van de website van The New PhotoSchool voor meer informatie.