drone

Luchtfotografie, zeker wel bekend onder de lezer van dit blog toch? Tegenwoordig is een drone voor vele mensen een leuke hobby, zeker omdat je hier ook de meest prachtige beelden mee kunt vastleggen. Maar bedenk je eens het verschil met een professionele fotograaf? Precies en daarom ben ik op het idee gekomen om dit bericht te plaatsen. Zelf heb ik van Dronepoint Nederland een fotograaf in de arm genomen die luchtfotografie heeft gemaakt van het festival dat wij hebben georganiseerd. Wat een spektakel was dit zeg? Dit is ook goed te zien op de beelden zowel de videobeelden als de vele foto’s die zijn gemaakt. 

Luchtfotografie

Luchtfotografie erg scherp en mooi

De luchtfotografie is zo scherp en mooi gemaakt, dat je het bijna niet kan geloven. Al die dansende mensen staan echt haarscherp op de beelden. Het is werkelijk echt professionaliteit en hoogwaardige kwaliteit dat je bij dit bedrijf kunt verwachten. Voor volgend jaar staat de datum al vast voor het volgende festival en ook dan schakel ik Cor Verdouw in om onze dag weer vast te leggen met zijn drone en camera. 

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan maar eens op de website en zie zelf maar wat je allemaal kunt verwachten. Dit leuke idee kun je voor vele doeleinden inzetten en ik weet zeker dat een ieder verrast zal zijn als de beelden worden geleverd. Daarom ben ik ook zeker blij dat ik heb gekozen voor professionaliteit. Voor de prijs hoef je het overigens ook al niet te laten dus dit is niets meer dan gewoon het goede adres voor fotografie met een drone. Wie weet ben jij binnenkort ook net zo tevreden als dat ik ben. Laat jij dan ook jouw reactie achter op een blog? Bij deze wens ik je vast veel plezier toe.

Drone