Afgelopen weekend was het natuurlijk weer heerlijk weer en besloot ik eens naar het strand te gaan. Heerlijk even uitwaaien, langs de kust lopen en een lekker drankje doen in een strandtent.

34492_custom-mens-flipflopsToen we een wandeling aan het maken waren over hetstrand zagen we een groep mensen allemaal met dezelfde slippers. Toen we een groepje van 5 mensen zagen met dezelfde slippers dachten we nog ”zou wel een aanbieding zijn geweest” of in ieder geval zoiets dergelijks. Maar toen we na 500 meter lopen weer een groep mensen zagen met dezelfde slippers wilde ik toch wel heel graag weten waar ze die slipper vandaan hadden.

9429_Slippers-graveren-2Max strandartikelen drukwerk voor promotieartikelen

Toen ik een van de jongens vroeg naar de slippers vertelde hij mij dat de slippers gratis waren en dat hij ze had gekregen bij een strandtent. Uiteraard wilde ik ook wel graag gratis slippers en heb ik hem om de strandtent gevraagd. Na ongeveer 10 minuten verder lopen kwamen we de strandtent tegen en hebben we een heerlijk drankje gedaan bij de strandtent.

35399_varadero groenDeze reclame werkte!

Toen we aan ons drankje zaten realiseerde ik me ineens dat we erin waren gestonken. Of in ieder geval dat de reclame campagne van deze slimme ondernemer gewerkt had. Ik heb een tijdje met de ondernemer gesproken en vertelde dat de slippers af kwamen van Max strandartikelen en dat deze slechts 2 euro koste. Na het verkoop van 2 drankjes had hij zijn kosten er dan ook weer uit.