cocktail workshop breda

cocktail workshop bredaMijn vriend was afgelopen maand jarig. Natuurlijk wilde ik een leuk feest gaan organiseren voor mijn vriendin. Zodoende ben ik eerst gaan kijken wie ik allemaal ging uitnodigen voor het feest. Al vrij snel had ik lijst samengesteld van zo’n vijftig mensen. Natuurlijk moest iedereen genoeg eten en drinken tot zijn beschikking hebben. Met deze gedachte ging ik opzoek naar een goede catering. Tijdens het zoeken naar een goede catering kwam ik ook terecht bij cocktail workshop breda. Een cocktail workshop breda is een workshop waar geleerd wordt hoe u uw eigen cocktail maakt. Naast de catering leek mij dit een leuke extra optie zo kon iedereen zijn eigen cocktails gaan maken. Vandaar de keuze om naast de catering ook cocktail experience in te huren!

Cocktail experience

Een geslaagde verjaardag!

Achteraf is het verjaardagsfeest van mijn vriendin een succes gebleken. Iedereen heeft genoten van een leuke avond onder het genot van leuke muziek, lekkere hapjes en zelfgemaakt cocktails. Vele mensen vroegen aan mij hoe ik aanraking was gekomen met cocktail expierence. Al deze mensen heb ik dan ook de link van de website meegeven. Het personeel van cocktail experience waren zeer klantvriendelijk en ook feesten zij gezellig mee.

Aanrader voor u!

Bent u druk bezig met een feest organiseren of het organiseren van een leuke avond? Dan raad ik het u aan een kijkje te gaan nemen op de website van Cocktail experience. Mijn vriendin en de visite heeft enorm genoten van de heerlijke cocktails en het gezellige personeel van cocktail experience!

Heerlijke cocktails