Garage

Ben jij opzoek naar een Occasion in Huissen? Dan kan je de zoektocht nu stopzetten want beter dan het bedrijf Paul van Dalen gaat het niet worden.

Dit bedrijf in Huissen verkoopt een groot aanbod aan occasions van geweldige kwaliteit. Er zijn veel verschillende auto’s waaronder de:

  1.       Audi A3 1.2TFSI 110PK 5DRS NAVI/XENON/DRIVE SELECT
  2.       Audi A3 1.4TFSI 150PK 5DRS NAVI/PDC/CLIMA/CRUISE/LM VELGEN
  3.    BMW 1-Serie 116i AUTOMAAT 5DRS HIGH EXEC. NAVI/CLIMA
  4.      Citroen C1 1.0i 5DRS AUTOMAAT EXCLUSIVE AIRCO
  5.    Fiat 500C TWIN AIR CABRIO 500S CLIMA/INTERSCOPE        
  6.    Fiat 500L TWIN AIR CROSS NAVI/CAMERA/CLIMA/PDC/17 INCH LM  

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele occasions die ze aanbieden. Het is natuurlijk erg logisch dat je niet weet welke auto je wit, daarom is het handig om erheen te gaan. Je wordt altijd geweldig geholpen en de medewerkers nemen alle tijd om jou met de beste auto naar huis te laten gaan. Dit is mede mogelijk door de grote productkennis waar elke medewerker over beschikt. Koop dus ook een Occasion in Huissen.

Over Occasion in Huissen

Zelf heb ik onlangs mijn eigen occasion aangeschaft en ik ben dolblij. De auto ziet er geweldig uit en is helemaal mijn stijl. De auto rijdt erg fijn en voelt gloednieuw aan. Ik wil graag de medewerkers bedanken voor hun hulp want zonder was ik niet naar huis gegaan met deze top auto. Dankzij hun goede adviezen en hulp heb ik nu de perfecte auto, en ik was al helemaal verbaasd over de prijs. Kortgezegd is het dus een top ervaring geweest bij dit bedrijf en ik raad ook zeker iedereen aan om hier hun occasion te kopen.

Kijk voor meer occasions of informatie op de website of neem contact op met het bedrijf.