dieetlandlogonewWanneer ik bezig ben met de inrichting van mijn woning en tuin kom ik helemaal tot rust. Verder gebruik ik sporten ook als uitlaatklep. Heerlijk een uurtje sporten en even geen zorgen hebben. Omdat ik hierin toch best fanatiek ben en ook graag doelen stel, probeer ik ook graag dingen uit. Zo had ik het er laatst over met mijn sportinstructeur om eens een koolhydraten vrij dieet te proberen. Ik moet zeggen dat ik hier dan ook gelijk nieuwsgierig naar was. Hij vertelde mij dat je hiermee veel kunt afvallen en het toch gezond is voor jouw lichaam. Ook stelde hij gelijk een site voor waar ik informatie kon vinden, deze site is genaamd dieetland.nl. Ik zal de informatie over koolhydraatarm eten met jullie delen. Vooral voor de mensen die willen afvallen is dit een echte aanrader.

grok-krokante-kaassnack-dieet

Afvallen door een koolhydraatarm dieet

Koolhydraten zorgen voor bouwstoffen in ons lichaam, het geeft ons de energie om dingen te doen. Bij een koolhydraten vrij dieet zorg je ervoor dat je lichaam minder te geen koolhydraten binnen krijgt. Hierdoor is het lichaam genoodzaakt andere bronnen van energie te zoeken. Wanneer je een zo’n dieet begint, gaat jouw lichaam na 48 uur over op het verbranden van andere stoffen zoals vet. Hierdoor ontstaat er dan gewichtsverlies. De grondlegger van deze methode is de Amerikaanse cardioloog Robert Atkins. Wellicht dat jullie al eens gehoord hebben van het Atkins-dieet.

kokosmehl-1000-gr-konzelmannsDieetland biedt dus allerlei producten en recepten om op een gezonde wijze gewicht te verliezen, of om op gewicht te blijven. Ik zelf heb al een aantal producten besteld. Wanneer ik deze geprobeerd heb, laat ik het jullie direct weten.  Maar het is nu al de moeite waard voor jullie om hier ook een rond te neuzen.