Rosegouden ringen

Sieraden maken om de zoveel jaar een switch, zo heeft goud af en toe zijn voorkeur terwijl de andere keer iemand misschien meer zilver zou dragen. Over het algemeen kiezen mensen een kleur zoals goudkleurig en bouwen ze hun hele sieradencollectie rondom goud, dit is dan ook vaak het geval bij zilver. Je hebt echt veel meer keuze dan alleen zilver of goud, zo kan je namelijk ook kiezen voor rosé goud of witgoud, dit biedt een extra kleur die je kan toevoegen aan je collectie. Wanneer je kijkt naar sieraden zoals rosegouden ringen zie je dan ook dat dit goed past bij zilver maar ook bij goud, veel van dit soort sieraden hebben dan ook of zilveren of gouden elementen verwerkt in het sieraad zelf. 

Combinatie

Wanneer je nieuwe ringen zoals rosegouden ringen koopt wil je natuurlijk wel dat deze goed samen gaat met je bestaande sieradencollectie, hiervoor is rosegoud dan ook de perfecte oplossing voor jou. Deze kleur aan goud gaat namelijk erg goed met zowel zilver als goud, hierdoor hoef jij niet gelijk een hele collectie aan sieraden te kopen in rosé goud maar kan je ook 1 of 2 dingen kopen en dit combineren, natuurlijk is een hele collectie in dezelfde kleur erg mooi maar een mix kan in sommige gevallen net zoals niet mooier zijn.  

Goedkoop 

Een van de voordelen die rosegouden ringen heeft is dat het redelijk goedkoop is, dit komt mede door het feit dat de ringen niet 100% van goud zijn gemaakt. Hierdoor kan de prijs een stuk lager liggen en hoef jij dan ook niet veel geld te geven voor een mooie ring. Dit maakt het dan ook ideaal voor iedereen die nieuwe sieraden wilt maar niet gelijk extreem veel geld wilt uitgeven aan een collectie of een ring.