Mensen verrassen, wat is er nou leuker dan dit? Ik kan in ieder geval niks verzinnen dat ik leuker vindt. Er is alleen een ding, dat er wel aardig bij in de buurt komt. Namelijk, een leuk cadeautje voor mezelf kopen. Ik vind het zelf heerlijk om goede muziek te luisteren en dat wil ik natuurlijk wel doen met een headset van hoge kwaliteit, als ik dit niet heb, dan geniet ik veel minder van de muziek. Daarom heb ik Sennheiser headset. Met deze headset geniet ik optimaal van de muziek. Helaas is mijn oplader kapot gegaan en daarom ben ik opzoek gegaan naar Sennheiser onderdelen. Op de website van BST, heb ik mijn headset gekocht. Ik wist dat dit bedrijf ook Sennheiser onderdelen verkoopt en daarom ben ik meteen naar de website toegegaan. Op de website zag ik de oplader gelukkig al snel, ik heb hem meteen besteld

Een bedrijf met goede service!

Wat ik zo fijn vindt aan BST, is dat het bedrijf altijd de beste service aanbiedt. Mijn oplader kwam na drie dagen al binnen, en daardoor kan ik al weer lekker muziek luisteren. De oplader doet het erg goed, mijn. Ik luister trouwens muziek met mijn headset, omdat ik mijn vrije tijd ook regelmatig game, en hier mijn  headset bij gebruik. Voor een headset is het geluid namelijk super goed.