Grote auto's

Als ik een autowasstraat in Apeldoorn nodig heb, ga ik altijd naar Winstons Car Cleaning. Dit is echt een fijne wasstraat. Ik heb een vrij hoge auto en ik ben altijd bang dat ik het dak beschadig omdat ik er toch net niet onderdoor pas. Bij Winstons is dat geen probleem, daar hebben ze een roll over wasstraat waardoor je zelfs met voertuigen tot 2,70 meter door de wasstraat kunt. Dus ook met een busje, aanhanger, camper, caravan of zelfs kleine vrachtwagen kun je hier prima terecht.

Autowasstraat in Apeldoorn

Autowasstraat in Apeldoorn van hoge kwaliteit

De kwaliteit van de autowasstraat in Apeldoorn is erg goed. Ze gebruiken reinigingsmiddelen van hoge kwaliteit en ook de borstel zijn zacht en goed onderhouden. Hierdoor zijn er geen krassen of deukjes in de lak. Dit vind ik namelijk altijd wel een risico bij autowasstraten. Gelukkig is dat bij Winstons Car Cleaning niet het geval. Je kunt kiezen uit verschillende wasprogramma’s. De goedkoopste is 5 euro en bevat twee keer wassen, twee keer drogen en wielwas. Het duurste programma voor een personenauto kost een tientje en hiervoor krijg je een schuimboog, twee keer wassen, twee keer drogen, wielwas en hot wax. Daarnaast zijn er nog wasprogramma’s voor een kleine en grote bestelwagen.

Wassen

Andere diensten van Winstons Car Cleaning

Naast de wasstraat heb je hier ook de mogelijkheid om de binnenkant van de auto te laten reinigen. Ook kunnen ze je auto en de koplampen polijsten om ze zo bestendiger te maken tegen beschadigingen. Dat zijn trouwens dingen die ik nog niet heb geprobeerd maar ik overweeg het wel. Ik ben namelijk heel zuinig op mijn auto en ik zou het echt heel vervelend vinden als er beschadigingen op komen. Als het polijsten daartegen gaat helpen dan ga ik dat zeker overwegen.