Beste lezer, ik probeer jullie bijna elke dag een leuke tip te geven. Ik hoop dat jullie hier al veel aan gehad hebben. Ik blijf het zelf erg leuk vinden, daarom geef ik jullie nog steeds elke dag een leuke tip. Vandaag heb ik een bijzondere mededeling, ik ben namelijk vader geworden! Hier ben ik uiteraard erg trots op, daarom wilde ik een geboortekaartje zelf maken. Dit leek mij echt een top idee. Ik wist niet goed waar ik dit kon doen, daarom ben ik snel het internet opgegaan. Op het internet kwam ik al snel uit op de website van: Kisscards. Hier vind je veel leuke kaartjes, niet zomaar geboortekaartjes. Op deze website kan je ook je geboortekaartje zelf maken. Dit was precies wat ik wilde, dus op deze website zat ik wel goed. Ik heb toen meteen mijn vrouw erbij gehaald, zijn vond dit ook erg leuk. Inmiddels hebben we de kaartjes al gemaakt en hebben we ze naar iedereen toegestuurd!

Veel positieve reacties!

Mensen vonden het super leuk dat wij dan eindelijk een kindje hebben gekregen. Veel mensen vonden ons zoontje erg mooi, dit is natuurlijk erg leuk om te horen. We kregen ook vaak te horen dat mensen os geboortekaartje erg leuk vonden. Dit was natuurlijk leuk om te horen, aangezien we het kaartje zelf gemaakt hebben.