3Hallo allemaal ik heb een leuk nieuw stukje voor jullie lezers, het onderwerp van vandaag is vrijstaande terrasoverkapping ! Maar eest zou ik jullie graag willen bedanken voor het steeds weer terug komen op dit blog. Ik ben heel blij dat de aanhang met de dag groter wordt. Ik hoop dat dit in de toekomst nog veel meer zal gaan uitbreiden. Maar terug naar het onderwerp van vandaag. Ik zal even in het kort vertellen hoe ik hier daadwerkelijk op ben gekomen. Het zit namelijk zo ik was laatst bij familie van mij een hapje en een drankje doen. Heel gezellig allemaal maar we zijn vrij snel naar buiten gegaan omdat het echt super goed weer was. We wisten van te voren dat het later op de middag zou gaan regenen maar het zou wel warm blijven. Daarom hebben we toch besloten om met de hele groep lekker buiten te gaan zitten.1

Jullie zullen wel denken waarom doen ze dat als ze weten dat het gaat regenen?

Dit komt dus door door mijn oma die achter in de tuin een hele mooie vrijstaande terrasoverkapping heeft laten plaatsten. Door dit te doen kon ze de hele zomer in de tuin zitten zonder dat ze de hele dag in de zon hoeft te liggen. Een ander bijkomend voordeel is zoals ik al zei als het dan een keer regent en het is wel gewoon warm kan je ook lekker buiten blijven zitten!2