Meer mensen dan je denkt beschikken over een gave. Het is iets waar niet veel over gesproken wordt en wordt afgedaan als een taboe. Hoe komen personen met een bovennatuurlijke gave erachter dat ze anders zijn?

medium-ingeVaak voelen paragnosten, astrologen, helderzienden en mediums het al anders als kind zijnde. Ze voelen zich anders dan andere kinderen. Ze kunnen dit ‘anders’ voelen vaak geen plek geven. Het gevoel van onbegrepen worden is vaak aanwezig. Ze zijn soms wat stiller en terughoudender in de klas. Ze dragen altijd een gevoel met zich mee dat ze anders zijn. Deze personen gaan op zoek naar antwoorden. Wanneer er niet naar antwoorden gezocht, verdwijnt vaak het gevoel. Bij de één is het gevoel sterker dan de ander. Later komen ze erachter dat soms op niet natuurlijke verklaarbare wijze dingen weten.

Vaak komen ze er dan achter dat ze paranormaal, medium, paragnost, astroloog of een andere bijzonder gave hebben. Veel van hen besluiten om hun gaven in te zetten om anderen te helpen. Ze geven astro advies en antwoorden aan mensen die dit nodig hebben. Alle puzzelstukjes vallen dan vaak op z’n plek. Ze ontmoeten gelijkgestemden en kunnen er veel beter mee omgaan. Een bekend platform is de mediumchat mediums website.