Sunshine-Pool-care-150x150Hallo beste lezers, welkom. Ik wil vandaag een beetje off-topic gaan. Ik ga het in mijn artikel van vandaag hebben over exotische vakantie bestemming. Althans dat is mijn mening, ik vind Bonaire één van de mooiste eilanden die er is. Vooral om daar te wonen lijkt mee heerlijk. Omdat ik soms een dromer ben kijk ik veel online naar mogelijkheden om daar te wonen. Ik weet zelf dat ik dat nooit zou doen, maar ik vind het gewoon leuk om dat te doen. Zo kwam ik laatst op een site waar je villa Bonaire kunt kopen of huren. De naam van deze site is cuanto.nl. Wellicht dat jullie al kennen, in dat geval weet je dat het een goede site is. Voor degene de het nog niet kennen, Cuanto is een online makelaar voor het eiland Bonaire.

Sabadeco-145-136x68

Kopen of huren?

Logo-Cuanto-V2Natuurlijk is het heerlijk om zo’n villa Bonaire te huren. Wat te denken als je hier een paar weken of zelfs maanden kan ontspannen en genieten. Het weer is hier vrijwel altijd schitterend. Ook zijn de stranden heel mooi en je kunt hier tot in de late uurtjes overheen wandelen. Wat Bonaire verder nog populair maakt is dat je er kan snorkelen, Dat heb ik hier zelf in het verleden al eens gedaan en het was echt een unieke ervaring. Ik heb zelf familieleden die zo gecharmeerd waren van dit land dat zij een villa daar gekocht hebben. Ze wonen hier nu al een paar jaar en zijn daar dolgelukkig. Niet onlogisch, want het is daar echt schitterend. Voor mij zou dit niks zijn, maar wellicht voor sommige van jullie hier? In dat geval raad ik jou zeker aan om eens naar hun pagina te gaan.