Gebroken glas

Het meest kwetsbare deel van een smartphone is het glas. Natuurlijk doe je er alles aan om dit te beschermen. Bijvoorbeeld met een telefoonhoesje ter bescherming. Tot kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. Je telefoon valt ongelukkig of je stoot er met iets tegenaan. Een ontsierende barst in het glas kan dan het gevolg zijn. In dat geval biedt een scherm reparatie in Eindhoven uitkomst.

Scherm reparatie Eindhoven

Scherm reparatie in Eindhoven ook voor touch screen

De meeste telefoons hebben een touch screen. Dat betekent dat als er een barst in het scherm zit, het touch screen in sommige gevallen ook niet goed meer werkt. Een gespecialiseerde reparateur kan dit ook repareren. Naast het vernieuwen van het glas, wordt ook het display weer werkend gemaakt. Scherm reparatie in Eindhoven is voor de meeste voorkomende merken mogelijk. Bijvoorbeeld voor iPhone, Samsung, Huawei, Sony, LG en HTC. Voor de meeste voorkomende modellen is glas op voorraad en kan je telefoon direct gemaakt worden terwijl je wacht. 

Touch screen

Kies voor origineel, refurbished of replica

Voor een aantal merken en modellen zijn er verschillende mogelijkheden voor een scherm reparatie in Eindhoven. Zo kun je kiezen voor een origineel, refurbished of replica scherm. Het originele scherm biedt de beste kwaliteit maar is ook het duurste. Bij een refurbished scherm is alles origineel behalve de glasplaat. Bij een replica scherm is de kwaliteit is minder en kan er kleurverschil ontstaan. Ook is de garantie dan 6 maanden in plaats van 12 maanden.  Je reparateur kan je uitleggen wat de verschillen in prijs zijn en wat de mogelijkheden zijn voor jouw toestel. Heb je een relatief nieuw en duur toestel en wil je er nog een tijd mee voorruit? Dan is een origineel scherm vaak de beste keuze. Heb je een wat ouder model en wil je deze binnen afzienbare tijd inruilen? Dan wil je waarschijnlijk niet teveel geld kwijt zijn en is een replica een prima oplossing. Laat je dus informeren door de reparateur.