Een eigen bedrijf opstarten is een heel speciaal gevoel. Het was voor mij een combinatie van angst en trots tegelijk. Trots omdat ik dit bereikt heb. Angstig omdat ik helemaal niets ken van administratie. Daarom ben ik op het internet beginnen zoeken naar hulpmiddelen hiervoor. Ik heb de zoekterm mijn administratie online ingevoerd en op deze manier kwam ik terecht op deze website.

Mijn eerlijke mening hierover

Ik was in het begin nogal kritisch hierover. Wanneer je ziet staan dat je iets gratis mag testen, is dit meestal niet zo goed. Een goed bedrijf hoeft dit immers niet te doen. Dacht ik. Ik heb het geprobeerd, maar al snel zag ik in dat ik fout was. Het was een goed programma. Gratis uittesten of niet. Ik was er tevreden over. Ok dacht ik, maar dan zal dit nadien toch wel heel duur zijn? Ook dit bleek niet correct te zijn. Voor minder dan 200 euro zit je een heel jaar safe. Dit is eigenlijk helemaal niet veel als je bedenkt hoeveel je hiermee eigenlijk op termijn kan besparen door de fouten te vermijden. Vraag je je dus ook af: hoe doe ik mijn administratie online? Dan raad ik je graag deze website aan. Voor mij was het een zeer goede beslissing!